Oj vad fort denna veckan har gått! En veckas semester är borta i ett nafs. Men jag har ändå hunnit med en hel del vilket är riktigt skönt. Hemma har jag börjat greja. Jag har oljat in trallen på framsidan, men oljan tog slut så måste köpa mer så jag kan bli klar också. Fönstren på framsidan är putsade, 3 av 4 väggar på boden är tvättade, gaveln på huset är tvättad så långt jag nådde, takribborna utanför balkongen är tvättade och grundmålade, paviljonen är i ordning så nu kan vi njuta av varma sommarkvällar där. Ja, mycket har jag hunnit med. Har gjort en hel del mer vilket känns riktigt skönt att semesterdonandet är igång. Till detta har vi även haft 3 magsjukor/matförgiftningar (vet inte vilket då de bara varat under några timmar) under en veckas tid. Det är bara jag som har klarat mig hittills. Så peppar peppar så hoppas jag att jag slipper.

Till detta har vi även hunnit med att varva ner och bara samla energi och ha roligt!

Veckan började med massa nyttigheter som olja trall, tvätta bod men vi passade även på att sitta ute och bara njuta av det fina vädret. Älsklingen jobbade på dagarna så jag och tjejerna var själva. Men de blev överlyckliga när pappa kom hem!

I onsdags tog vi bilen ner till morfar och hade en heldag på sjön. Nikki var så besviken förra gången vi var ute för morfar hade missat att tanka båten. Men nu hade vi full tank så vi åkte runt och tittade innan vi la till för sol o bad. När vi sedan åkte hem fick båda barnen testa på att köra båten. Mamman var livrädd. Haha. Men flickorna var överlyckliga.

Sen kom torsdagen och Törebodafestivalen drog igång. Nora hade bestämt att hon ville se Darin. Vilket vi självklart gjorde. Vi såg även Winnerbäck, Samir o Viktor och Rolandz. Festivalhelgen var fantastisk och flickorna är så nöjda. Detta kommer vi leva på hela sommaren.

Idag har vi varit slut. Nora var dålig inatt så det blev lite hackig sömn. Men vi tog oss en sovmorgon och sen har dagen rullat på. Idag köpte vi lite blommor till paviljongen och nu är det riktigt hemtrevligt här. Nu ska vi bara få tummen ur och ta ut dynboxen med.

Så nu är min veckas semester slut. Jobb imorgon. Känns väldigt vemodigt. Men det är bara 5 arbetsdagar. Sen är jag ledig igen! Ska bli sååå skönt! Älsklingen började sin semester i fredags så lite ”friare” vecka blir det i alla fall, trots jobb.