Just nu är vi mitt uppe i delårsbokslutet. I fredags blev det jobb länge vilket resulterade att jag bara åt och gick o la mig efter jobbet. Somnade 20.30. Sov 10 timmar i sträck. Lördagen var jag relativt pigg och vi åkte in till Skövde och handlade lite. Stensomnar runt 20 på kvällen…supertrött. Vaknar mitt i natten och kan inte somna om. Så typiskt men somnar om efter 1,5 timme och sover till klockan åtta på söndagen. Vilket innebär att sömnkontot borde vara mycket väl påfyllt.

Måndag blev ytterligare en långdag på jobbet. Men gårdagen var relativt lugn men jag mådde inget vidare. Ont i halsen, näsan rinner och illamående. Det hela slutade med att jag slutade normal tid på jobbet och stämplade ut livet och gick och la mig kl 19.00. Somnade inte men var helt död.

Somnade strax efter 21 och vaknade vid fem. Mår något bättre idag men näsan rinner. Hoppas på att bli bra till helgen!

Men vet ju hur viktigt det är att jag lyssnar på kroppen så jag försöker. Även om det är väldigt tråkigt att lägga sig innan barnen.

Men snart är det stängning av bokslutet och sen är det alla förberedelser inför revision. Tillslut tar det slut och då ska jag ta det lugnt!