538205_10150833245883031_357720727_n 546708_10150688317681831_1139929372_n IMG_5493

Nåt som gör en lyckligt lottad är att ha bra vänner. Något som gör en ännu mera lyckligt lottad är att ha de bästa vännerna! Jag har tre jag håller lite extra varmt om hjärtat men jag har många fler än vad jag ens förstår att jag har. Ibland kan man känna att alla har så himla många vänner överallt. Men det har inte jag. Men när man sätter sig och börjar tänka efter så har jag massa vänner överallt. Vissa mer bra vänner vissa mindre bra vänner. Vissa bara bekanta och vissa inte ens det. Jag har nog ett rätt så normalt umgänge.

Jag skulle kunna ha bilder på alla men jag är rädd för att råka glömma någon av misstag därför väljer jag att endast ha bilder på de tre som betyder så enormt mycket för mig. De kommer alltid ha den där speciella platsen i mitt hjärta.

 

Fredrik: En vänskap som sakta växt fram. Vi lärde känna varann för 12½ år sedan när han började i vår klass. Redan då fick vi ett väldigt speciellt band mellan oss. Vi har aldrig varit ett par fast väldigt många har trott detta. Det har satsats pengar på när vi ska bli tillsammans till och med. Lite roligt tycker jag minsann att det är. Detta visar bara hur speciell vänskap vi har. Vi är mer än bara vänner men vi är inget par. Vi är inget mitt emellan heller. Jag kan inte säga vad vi är. Bara så enormt bra vänner och lite till. Fredrik är nog den enda förutom Johan som sett mig riktigt ledsen och uppgiven nära till bristningsgränsen. Fredrik e den jag kan berätta vad som helst för utan att ens tveka. Han e en av de få jag verkligen kan öppna hela mig för. Jag är så glad att jag har honom vid min sida och jag hoppas innerligt att han vet hur mycket han betyder för mig <3 Sara: Jag glömmer aldrig sommaren då jag lärde känna Sara. Det är en av mina bästa somrar i hela mitt liv. Först en språkresa till England och sen det bästa avslut man kan få på ett sommarlov! Från början var hon bara kompisens kompis men sen blev vi kompisar och sen blev vi ännu bättre kompisar. Tyvärr träffas vi inte så ofta numera då hon bor i Uppsala. Jag har inte ens hälsat på och det skäms jag för. Vi försökte få ihop en helg i somras men det gick inget bra med pusslandet av jobb. Jag hoppas vi snart får träffas för jag saknar henne nåt enormt.

Innan jag och Johan var ett par var det Sara som stöttade mig och var mitt bollplank. Hon fick ta emot mitt velande och hon fanns där. Jag är dig evigt tacksam! <3 Under den tiden satt jag väldigt mycket i telefon. Var det inte Johan jag pratade med så var det oftast Sara. Flera nätter har vi somnat med varann i varsin ände i telefon. Vi ville kunna och ligga och prata med varann så länge som de bara gick. Det var riktigt mysigt att få somna så. Jag saknar den tiden. Det är inget jag kan förneka! Sara betyder så enormt mycket för mig. Jag hoppas att trots vi befinner oss på så olika skeden i livet att vår vänskap ändå kommer bestå precis som den gjort hittills! Saknar dig nåt enormt gumman, du är fantastisk <3 Fia: En vänskap som plötsligt försvann för att sedan återuppstå så mycket starkare! Ja, Fia och jag blev vänner när hon var tillsammans med Fredrik. Vi hade skoj och vi delade vårt innersta men så tog det slut mellan Fredrik och Fia och likaså vänskapen mellan mig och Fia. Jag förstod inte vad som hände. Jag stod där som ett fån, ledsen och sårad. Tiden gick men så kommenterade Fia min blogg en dag och jag svara. Sen bytte jag mobilnummer och fick bara för mig att det var lika bra att skicka det nya till Fia med. Jag har faktiskt ingen blekaste varför jag gjorde det. Eller jo, egentligen har jag det. Jag saknade vänskapen med henne. Det är lika bra att vara ärlig. Jag saknade henne. Jag saknade det vi hade. Hon svara och vi messade lite fram och tillbaka. Sen på sommaren där kom hon ut till Stugan och jag fick en förklaring på hennes handlingar och vi strök ett streck över allt som hänt och bestämde att vi skulle försöka börja på ny kula.

Vilken kula det blev sen! Idag vet jag inte vad jag skulle göra utan Fia. Vi har fått en så enormt fin vänskap som är så mycket starkare än vår förra. Nu vågar vi säga till varann om det är något vi inte gillar hos den andre och vi ser det inte som kritik utan saker vi kan förbättra för att kunna förbättra vår vänskap. Jag vet att Fia alltid finns där precis som jag finns där för henne. Hon är mitt bollplank idag och jag är hennes, i alla fall när det gäller en viss sak ;) . Har jag inte träffat henne på några dagar så känner jag mig inte hel längre. Det är något som saknas. Det känns så skönt att ha en sån bra vän så nära. Jag är så otroligt tacksam till att vi redde ut allt den där sommarkvällen/natten för det gav mig en sån fantastik och underbar vän. Jag är bortskämd av att få ha en sån fin vän vid min sida! Du betyder så enormt mycket gumman! Vad skulle jag göra utan dig <3