I fredags så mådde jag sådär på dagen. Men jag lyckades sova lite trots att barnen var hemma och sen var jag fit for fight för en kväll som jag är riktigt glad att jag inte missade på. Strax efter fyra kom Fia och ringde på dörren och hon och hennes mamma kom. Lollo skulle vara barnvakt under kvällen. Barnen var överlyckliga.

Jag och Fia åkte och hämtade Ica för att sedan åka in till stan. Jag bytte Noras byxor och bytte blendern som gått sönder. Fia hämtade ut sin travvinst och sen särade vi på oss för Polly kom. Han och Ica åkte och åt mat medan jag och Fia tog en snabbis på Gina (som vanligt när man är med Fia ^^) o sen åkte vi till Exchange för att sätta in hennes pengar för bankerna har ingen kontanthantering längre. Är det inte sånt banker ska syssla med???! Sen åkte vi ut till Skultorp och mötte upp Ica o Polly.

bildbild (1)

Vi började spela lite minigolf medan vi väntade på att resten skulle dyka upp. Jag förlorade STORT! Bröderna Ahlin behagade att dyka upp 18.20 och började med lite golf de med. Sen drog laserdomen igång och jag hamnade i Jacobs lag. Yes tänkte jag. En given vinst. Men så fel jag hade. Han hade inte samma skicklighet som förra gången vi spelade så vi förlorade första matchen. Jag var bäst i vårt lag! Fia var bäst av oss alla.

Sen blev de vila mellan. Ahlinarna fortsatte med golfen och det visade sig sen att vi hade en vinnare. Jacob vann minigolfen! Sanna o Filip kom och gick med i skaran inför andra matchen laserdome. Sanna var med i mitt, Jacobs och Pollys lag och Filip var med Johan, Ica o Fias. Denna gången vann vi! Ica vann över oss alla.

Jag älskar laserdome i alla fall! Det hoppas jag verkligen vi fortsätter att köra lite då o då. Sen blev det att duscha. Men det var dubbelbokat så vi fick ha gemensamt omklädningsrum. Men de gick bra men tog lite längre tid.

Efter vi duschat klart begav vi oss till Riviera för en bit mat. Vi skrattade och pratade och hade det riktigt trevligt. Det är ett väldigt avslappnat och lätt gäng som vi är. Riktigt skoj hade vi och denna kvällen kommer inte glömmas på länge!

2013-03-15 21.25.372013-03-15 21.24.242013-03-15 21.24.10

Sen for vi hem och löste av Lollo. Det hade gått superbra med barnen. Skönt! Fia och Jacob stannade några minuter och pratade och sen skjutsade han hem Fia eftersom Lollo hade tagit bilen. Det var snällt så slapp hon gå i mörkret =)