Eller ja.. solen är ju framme så det är ju alltid nåt. Men värme vore inte fel. Istället får jag och barnen sitta och titta på bilderna inför vår vintersemester som sak göras i december. Svärfar fyller 50 så vår familj ska åka med älsklingens föräldrar och syskon. Det ska bli riktigt trevlig. Jag har ju aldrig vart längre än Estland/Tyskland/England. Inga varma länder heller. 8 dagar ska vi vara borta. Det ska bli riktigt trevligt minst sagt.

Barnen ser fram emot att få flyga mest tror jag. Men det är lång väntan kvar. Ännu längre för barnen som inte har samma tidsbegrepp. Men först hoppas vi på en varm och underbar sommar här hemma. En med tropisk värme skulle inte sitta fel efter förra årets dåliga sommar.

Denna dagen blir att spenderas hemma. Nikki har inte mått bra i natt. Så vi har en hemmadag. Ska göra Nora till en påskkärring sen för det har hon längtat ett år efter. Nu är det ju snart påsk! Så får vi göra det en gång till nästa vecka.

Oj, glömde ju skriva vart vi ska. Vi ska till Egypten, Makadi Bay. Vi ska bo på Sunwing Waterworld. Finns det ett mer perfekt ställe för mig? Jag som älskar vatten och rutschkanor. Z 27 år kommer bli som 5 igen. Haha jag och Nora kommer vara på samma nivå :p Älsklingen sa att han får väl ha med sig böcker och jag och barnen får vara i vattnet och leka. Det kommer garanterat bli så.