Nu har det vart lite dött här på bloggen. Ber om ursäkt för det men har vart full rulle här hemma så får helt enkelt uppdatera lite i efterhand. I torsdags kom älsklingen hem lite tidigare för vi var tvungna att åka in till Skövde för Nora skulle på besök hos logopeden. Det gick bar och vi bestämde att vi skulle ha tätare tider istället för Nora vill inte riktigt bry sig om att öva annars. Har man täta besök kan det vara lättare att motivera henne.

Vi passade även på att lämna in älsklingens telefon på Phonehouse också. De skulle försöka få det hela på garantin men de kunde inte lova något. Jag hoppas de lyckas med det för det är ju inte normalt att en telefon bara spricker när man sitter med den i handen.

Sen mötte vi upp Ica, Fia och Polly. Åt lite mat på Subway för att sedan sära på oss. Barnen, Polly och Älsklingen åkte hem till Tdala medan vi andra åkte och hämtade Sanna och sen mötte upp Malin på arenan. Det var dags för Relax!

Riktigt skönt var det och vi började med att basta ute och bada ute. Sen gick vi in och tittade och bestämde oss för att gå ut i äventyrsbadet lite. Jag åkte alla rutschkanor. Har ju inte gjort det förut eftersom vi alltid haft med oss barnen. De var riktigt härliga. Särskilt den med ringarna!

Vi solade lite i solterapirummet, åt lite snacks och sen var det dags för kvällens höjdpunkt! Aufguss! Det var helt underbart. Riktigt skönt! Jag trodde de skulle vara värre men får sitta högre upp nästa gång. Ni kanske undrar vad aufguss är, i så fall kan ni läsa det här.

Sen blev de lite varmbad och tjöt på hamamstenen och vi avslutade med ångbastu och lite mer solljus. Vi gick oss gjorde oss iordning för att sedan avsluta kvällen med supergod mat på Oleary´s!

2013-04-25 21.49.572013-04-25 22.09.34