ExhilarateExperiencePackageOjojoj så duktig jag känner mig idag! Ica messa o undra om vi skulle ut gå senare på kvällen. Visst självklart tänker jag. När klockan blir halv åtta och det är dags att gå som bestämt så ser jag att de regnar ute. Usch o fy. Men vi trotsade regnet båda två och gick till spåret och gick två varv där. När vi kom hem var vi riktigt blöta. Jag hade ändå älsklingens regnjacka på mig men inte hjälpte den mycket. Blir att köpa en ny snart. En regnjacka måste ju hålla undan väta.

Så imorse gick jag och Josse runt Stensnäs och jag och Ica spåret 2 varv nu på kvällen. Sammanlagt blir de ca 1 mil promenad. Det känns riktigt bra! Igår körde jag Zumba Step by Step. Först tänkte jag att det kan ju inte vara så jobbigt. Man går ju bara igenom stegen. Men ack så fel jag hade! Svetten rann och när passet var slut så var även jag helt slut.

Hade jag inte gått ut och gått idag på kvällen så hade jag kört ett Zumbapass. Men det får bli imorgon. Då kanske den värsta träningsvärken gått över också för den har inte varit rolig idag. Har knappt kunnat lyfta armarna. Då är det inte roligt att ha tvättdag kan jag ju tala om :p