Igår var det dags för Möhippa för Annelie som ska gifta sig om en månad. Som vanligt var jag extremt dålig på att ta kort vilket jag ångrar nu i efterhand. Måste bli bättre på de där alltså!

2013-04-27 10.00.40Men i alla fall. Dagen startade 9.45 vid Perssons. Vi samlades där för att invänta Annelie som skulle komma vid 10.00 iförd i en snygg outfit. Strax efter tio dök hon upp så oerhört snygg och färden begav sig till Gengåvan i Skövde. Där fick hon 100kr att köpa sig nya kläder för. Det blev ett par shorts och en färggrann kofta.

Då vi blev klara mycket tidigare än planerat så vandrade vi vidare till Skövde bageriet och tog en fika. Jag tog en kaffe och en macarone. Supergott! Kaffet behövdes då jag var rätt så trött redan då efter flera nätter med dålig sömn.

Kl 12.00 var det dags att vara på Helens Dansskola vilket vi också var. Det skulle dansas Swing och jitterbugg (? tror jag de va). Första halvan var lite sisådär för då dansade vi en och en. Men sen när det var dags för pardans så blev det hela MYCKET roligare. Oj vad vi skrattade och shit så jobbigt det var. Jag var helt genomsvett när danspasset var slut.

Då vädret inte var särskilt roligt med regn så for vi direkt till Action Center i Skultorp efter dansen. Annars skulle vi haft picknick. Men nu fick vi sitta i deras festvåning istället och det gick ju minst sagt lika bra! Vi åt pastasallad med kyckling och bacon och det var MYCKET gott för man var vrålhungrig vid det här laget.

2013-04-27 15.38.37Efter några timmar av mat och tjöt så var det dags för femkamp! Eller fyrkamp blev det för min del för jag vågar inte sitta på en såndär svart tjur. Det började med sumobrottning och fortsatte sedan med surfing, gladiatorerna och springa med rep i ryggen och fånga påsar. Riktigt skoj var det och så trött som jag var efter var det länge sen jag var.

Då var det skönt att vi hade dusch och relax efter. Jag bastade tom och det var så skönt för musklerna att få bli uppvärmda igen och få slappna av lite.

Kvällen avslutades med god mat hemma hos Fia. Alla var helt slut så det blev inte en alltför sen kväll. Vet inte vad klockan var men inte så jättmycket. Det hade väl vart meningen att det skulle va fest hemma hos Fia. Men det var ingen som orkade. Alla var helt slut efter dagen!

Men vi hade en mycket lyckad dag och jag tror att vi alla hade lika roligt =)