Igår var vi i Timmersdala och hälsade på F. Det var mycket trevligt och vi åt god mat, monterade säng, kollade på film och spelade lite GH.

När vi satt och pratade så pratade vi lite om att jag var så trött mycket och att jag mått illa rätt ofta. Då kläcker F ut sig att du är gravid va?! Jag blev helt ställd och visste inte vad jag skulle säga. F visste ju att jag gjort ett gravtest som visat negativt. Det gick flera sekunder och jag visste fortfarande inte vad jag skulle säga. Då säger älsklingen att jag är kass på att ljuga. Så nu vet F. Hon blev den första. Men hon har lovat att inte säga något till någon eftersom inte ens våra föräldrar vet något än.

Ska bli spännande att berätta när det är dags. Pratat om att vänta till vecka tolv denna gången. Då blir det dessutom lagom till min födelsedag :)

Nu väntar vi på att mamma o J ska komma och hälsa på. De har åkt för länge sen men de skulle stanna och äta frukost på vägen. Se när de dyker upp.