I torsdags åkte jag och min lilla familj till stugan ute på Kållandsö. Men det blev att vi åkte hem redan idag för det har regnat konstant hela tiden så vid poolen var det mellan 10-15cm vatten. Men det har varit mysigt därute i alla fall. Städat har vi gjort. Perfekt väder för sånt ju!

Kl 03.00 igår morse vaknade jag och var väldigt kissenödig. Men jag orkade inte gå på toa. Men vid 03.56 gick det inte att hålla sig mer så jag tog på mig kläder och vandrade ner till toaletten. Nu var det dags för graviditetstestet hade jag och älsklingen bestämt. Så det var bara att kissa i muggen och testa. Det tog ett tag innan det visade sig.. men det var ett plus som kom fram och det blev tydligare och tydligare. Jag blev jätteglad och jag sprack upp i ett stort leende. Smög tillbaka in i stugan igen och väckte älsklingen. Han verkade dock inte lika glad men han var ju nyvaken också. Han sa i alla fall att han var glad.

När vi vaknade för att gå upp var jag tvungen att kolla testet igen.. o ja de var fortfarande ett plus. Jag var tvungen att kolla testet flera gånger under dagen.. men det var hela tiden ett plus. Sakta men säkert började det sjunka in att går allt vägen så ska jag bli tvåbarnsmamma i mars.

Räknade ut och jag är i vecka fem nu.. graviditets vecka 4 +4 för att vara exakt. Va fjuttigt det låter. ^^

Har inte berättat för någon än. Vill vänta lite.. till vecka tolv ungefär då den mest kritiska perioden är över. Men det känns sååå långt att vänta.. kanske berättar det för någon liten människa så jag kan prata av mig lite ;)

Men nu ska vi iväg till F i T-dala. Ska få mat och vi ska kolla på film och ha det trevligt. Undra om jag kan hålla den stora hemligheten.