Denna dagen har bjudit på sol, regn, sol och åter regn igen. Ingen rolig dag alltså. Men det är bara att acceptera att regnet vill vara framme trots att vi fått massor det senaste. Mamma o J kom framåt halv elva sen. Vi satt o pratade och sen fick Nora mat.

Efter det var det promenad till båthamnen som gällde. J älskar ju att kolla på båtar. Sen började vi bli lite hungriga så vi gick först till apoteket för mamma skulle ha link, sen kollade vi lite på “Noraskor” och tillsist handlade vi lite fika. Promenaden avslutades på Läckögrillen för en bit mat. Det var gott att få något i magen.

När vi var mätta och belåtna satte vi oss i bilen och åkte ut till stugan. Där fikade vi och J o älsklingen grejade med elkablar och försökte fixa en eldosa. Det regnade för att sedan bli uppehåll för att snart regna igen.

Nu har mamma o J precis åkt hem. Nora sover äntligen efter mycket gråt. Hon ville verkligen inte sova och hon ville inte att mormor o morfar skulle åka hem. Hon blev ledsen när de gick utanför dörren. Det är första gången något sådant händer. Det var nästan så att jag blev lite ledsen med.

Har inte berättat något om graviditeten. Lyckades hålla mig. Var lite orolig över det eftersom älsklingen inte vill att vi säger något än. Men jag lyckades att hålla mig i skinnet i alla fall :)