Vaknade klockan fem idag och gick upp! Väckte Nikki vid halv sju och Nora kvart över sju. Vi skulle till ögon på KSS. Allt var bra och ingen skelning eller brytningsfel än i alla fall. Dock rinner ju Noras vänstra öga väldigt mycket så vi ska observera hur det rinner nu under ett halvår och sedan ska vi få komma på återbesök.

Mormor o Morfar var också med och när vi var klara på KSS så fikade vi lite och sen åkte vi till Biltema innan jag vinkade hejdå till dem och Nora som ska vara på semester hos dem i några dagar.

Jag och Nikki åkte till Elins Esplanad där jag köpte lite saker till bröllopet samt en klänning, ett par örhängen och en tunika till mig.

När vi kom hem var det bara att göra oss iordning för sen var det kalas hos gammelmormor. Trevligt men alldeles för varmt i lägenheten bland allt folk.

Nu har jag och älsklingen tittat på den sista Wallander filmen. Vittnet. Riktigt bra var den! Men sorgligt att det var den sista… eller har jag fått det om bakfoten? Verkade inte så i alla fall…. tråkigt… jag gillar dem filmerna ju!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Hoppas på att gå en långpromenad med Nikki imorgon innan värmen kommer igen.

Natti