Min lilla älskling har det så bra hos mormor o morfar att hon inte ens vill prata med mamma i telefon. Men inte konstigt. Hon blir nog rätt bortskämd där nere. Hörde att hon försöker bestämma över dem.

Idag har det annars varit en rätt så seg dag. Nikki tycker att det är konstigt att inte storasyster är hemma så jag har fått agera storasyster som sysselsätter lillasyster. Nikki har dessutom haft svårt att slappna av för att sova så det har inte blivit överdrivet gjort här hemma förrän älsklingen kom hem.

Då städade jag upp i badrummet och satte dit våran nya trådbacksställning som har varit min mormor o morfars. Fyllde den med blöjor och lite annat. Kanonbra blev det.

Sen gick vi till affären, jag älsklingen och Nikki. Eller Nikki hade lyxen som vanligt och fick åka vagn ;) Blev lite snabbhandlande bara plus att vi kollade på trosor till bröllopet. Kan inte bestämma mig för hurdana jag ska ha. Fula som håller in och byta till natten eller köra fina direkt dock som inte håller in. Har ju strumpbyxor som ska hålla in, men kanske bra med dubbelt upp. GAH jag kan inte bestämma mig!

När vi kom hem satte jag mig och sydde det älsklingen hade nålat upp. 13 överdrag till klara. Nu är det 23 gjorda sammanlagt. Snart hälften i alla fall =) Alla är ju tillklippta och klara i alla fall :)