DSC01093

Nej, bloggen är inte död än! Jag lever faktiskt! Men det är sommar och det är fint väder och jag är sällan hemma. Vi har tillbringat nästan en hel vecka ute i stugan. Riktigt skönt. Enda nackdelen är att tiden bara sprungit bort.

Vi åkte ut till stugan i onsdags kväll. Torsdagen kommer jag inte ens ihåg vad vi gjorde. Plockade och städade lite antar jag.

I Fredags kom äntligen “Twinkel” och “River” eller M och S men använder Twinkel och River istället. Lättare att koppla i min lilla hjärna. Det var riktigt trevligt att de kom och hälsade på lite. Det är mina och älsklingens gamla spelkompisar från våran tid när vi spelade wow och tillbringade vår lediga tid i Azeroths värld. Ibland saknar man den tiden något enormt och ingen som inte spelar wow kan förstå hur det egentligen är. Det är inte bara ett spel så är det bara. Funderar på att börja spela lite då och då när barnen sover för natten. Men först är de bröllop som gäller!

Tillbaka till i fredags. Vi träffades ute vid Läckö och strosade runt där lite. Sen åkte vi till stugan och satt och pratade o pratade o pratade. Tiden flög iväg. Vi grillade och åt god mat och drack lite öl cider o vin. Det var LÄÄÄNGE sen för min del.

Lördag åkte de hem tyvärr. Men vi får ses igen!

Vädret var tråkigt så vi städade och grejade lite. På kvällen sydde vi  stolsöverdrag.

DSC01092Söndag så körde jag med högtrycken utanför storstugan och tog bort massa mossa. Så bra det blev. Framåt kvällen kom mamma och J hem från Finland och mellanlandade hos oss för de hade med sig massor med möbler till oss. Jag fick mina älskade soffor! Nu måste jag bara övertala älsklingen att vi ska ta hem dem hit till lägenheten för de är så mycket snyggare och skönare än våra svarta skinnsoffor vi har här.  Aja mycket övertalning kommer det krävas :/

Måndag så åkte mamma o J hem och ut kom blivande svärfar och svägerska. Det var dags för förrådsbygge. Dagen förflöt och avslutades med att jag och älsklingen fixade stolsöverdrag och de andra två spelade Wii :p

Idag har jag städat igen! Älsklingen har mailat som en dåre fram och tillbaka med sin chef. Han ska troligtvis börja jobba på ett annat ställe fram till årsskiftet. Skriver vart när han börjat där och inget mer kan krångla :p

Vi åkte hem från stugan idag som ni säkert förstått. När vi kom hem dumpade jag av alla saker hemma och åkte fram till stan för älsklingen skulle snart komma hem från jobbet. Väl framme gick jag och hämtade älsklingens morgongåva. Jag är NÖJD. Hoppas han blir de med sen. Sen kom älsklingen och vi gick en tur på Cervera och sen gick vi till Min butik. Idag jobbade M. Vi köpte ett arrangemang som älsklingens mormor ska få imorgon.

Nu ska jag äta kvällsmat. Alldeles för sent. Men imorgon är det KSS med Noris! Måste upp TIDIGT :( är ju van att gå upp vid nio, halv tio, Aja.. ska inte klaga. Får väcka båda barnen imorgon bara =(

Ledsen för långt inlägg!