DSC01193

Eller nästan i alla fall. Är korrekturläsning kvar och några småjusteringar. Sen är äntligen festhäftet klart. Det har tagit MÅNGA timmar att färdigställa. Men nöjd blir jag. Iaf över de flesta sidorna =)

Igår var vi som sagt på husvisning. Det var inget roligt hus tyvärr. Sämre skick än jag trodde faktiskt. Mögel och fukt i källaren. Inget vidare direkt. Det är synd för jag hade väldigt gärna bott där. Granne med F. Men men… Får vänta på nästa hus däromkring :p

Idag har det varit en lugn dag. Eller Nora har varit på krigsstigen men det har varit för att hon har varit trött. Men när klockan började närma sig fyra gjorde vi oss iordning och mötte älsklingen när han kom hem. Då gick vi till Min Butik och köpte presenter =) Sen gick vi till systemet och pratade lite viner, men blev inte mycket klokare kan jag ju inte påstå. Får ta o reda ut det en annan dag.

Vi köpte med oss lite cider, öl och ett av vinerna hon som vi pratade med rekommenderade till bröllopet. Se om det är något gott. Det var länge sen vi handlade på systemet. Senast var i juni förra året och gången innan det minns jag inte ens. Men nu ska jag äntligen få dricka min efterlängtade cider som jag har längtat efter sedan jag fick reda på att jag var gravid :p

Har slutat amma nu förresten. Nikki bara krånglar vid bröstet så har börjat ge henne ersättning och så får hon lite gröt på kvällen. Gottigt tycker hon att det är!

Kanske uppdaterar lite imorgon men annars så kommer det vara lugnt till måndag då vi ska vara i stugan i helgen för vi får finfrämmande =)