DSC01163Det är lite synd att vi ska gifta oss snart… Det huset vi velat ha i några år är till salu. Men det är troligtvis i väldigt dåligt skick men vi ska åka på visningen på det ändå. Det är lite tråkigt att det kom just nu. Vi vet ju inte förrän i slutet av september om älsklingen har fast jobb eller ej. Sen går det ju åt närmare 50000 till bröllopet. Det hade vart fina pengar att lägga på ett hus. Men men… bättre att vänta. Men titta skadar ju aldrig och det är gratis också =) Under tiden vi är och tittar på huset ska våra små flickor vara hos farmor och hälsa på lite.

Det var trevligt i Jönköping. Dock fanns det inte de vaserna vi skulle köpa. Så typiskt. Men S skulle kolla senare sen =)

När vi kom hem från staden så åkte vi till Blomberg och badade. F och S kom och gjorde oss sällskap en liten stund. Vet inte vad S gjort men Nora gillar henne skarpt! Det har hon alltid gjort.

Igår var vi och hälsade på Stina. Hon har det bra hos älsklingens morföräldrar. Vi var och lämnade lite kattsand och så fick vi mat och jordgubbar. MUMS!

Sen åkte vi till Blomberg och badade igen. Fast denna gången var det mycket kallare än dagen innan =( Älsklingens föräldrar var också med och gjorde oss sällskap =)

Nu ska jag hänga upp en tvätt…