Foto0225

Nikki är 4 månader och 1 dag idag. Det är inte klokt vad tiden går. Hittade denna bilden på datorn. Det är den första bilden tagen på Nikki utanför sjukhusets väggar. Kan man se mer sur ut? Hon ville nog inte ut i kylan :p

Idag har det inte hänt alltför mycket. Lekt massor med barnen, vart ute på balkongen, pratat MASSOR i telefon (känns det som i alla fall) och suttit och väntat på att fastighetsbyrån skulle uppdatera sin hemsida :p Sen har jag även rensat ur Nikkis garderob. Vad kläder som ska läggas undan! MASSOR verkligen. Borde ta kort på högen egentligen och det är inte ens allt i den för en hel del ligger i tvätten med.

Ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon. Fast jag var iofs uppe vid fem idag.. men ska upp vid halv sju, sju imorgon för vi ska åka till Jönköping och IKEA o A6. Sen ska vi även säga hej till min älskade
S ♥. Men innan vi kommer fram ska vi åka förbi Kinnarp och ge F massa kassler att skiva =)

Någon som vill gå på Beck med mig förresten? Min älskling vägrar att se den med mig. Han gillar inte Beck-filmerna…så tråkig är han.

Ne kanske dags att borsta tänderna?