Idag kom pengarna från F-kassan. Men det var något som inte stämde på kontot. Det var nästan 10000kr för mycket där. Jag blev väldigt fundersam varför det var så. Hade jag räknat så fel? Ne de kunde jag ju inte gjort.

Älsklingen sa att det kanske var att vi fått för lite pengar förut. Men så illa borde jag ju inte räknat. 10000 är ju rätt mycket fel i så fall. Tänkte att jag väntar på specen från F-kassan. Men den kom såklart inte idag. Men så kom jag på att jag kan ju logga in på mina sidor och kolla hur utbetalningen såg ut.

Mycket riktigt. De hade gjort fel. De hade betalat ut mitt aktivitetsstöd dubbelt för februari månad. Det var bara ringa och fråga vad jag skulle göra. Fick ett plusgironummer som jag skulle sätta in pengarna på.

Nu är det gjort. Ser mycket tråkigare ut på kontot nu. Hade gärna tagit 10000 extra denna månaden. Det hade inte varit några problem. Men jag är ärlig och skulle aldrig kunna behålla så mycket pengar som inte är mina. Dessutom skulle det vara retligt ifall de kom på en och man var tvungen att betala tillbaka allt plus ränta.

Men nu ska vi åka ut till bygdegården för att mäta lite =)