Nu har jag precis ammat Nikki och innan det så var J från BVC här. Det var kul att träffa henne igen för det var ett tag sen. Senast var på Noras 18månaders kontroll.

Vi fick lite information och hon ville kolla på det lilla underverket som hon sa. Vi pratade lite om hur amningen och det gick och om att Nikki är så snuttig. Men troligtvis kommer det att försvinna. J hade den erfarenheten att barn som väger under 3kg när de föds ofta var väldigt snuttiga och ville äta mycket precis i början. Antagligen för att äta upp sig.

Besöket slutade med att vågen togs fram och Nikki vägdes. 1846g vägde hon idag =) Hon har gått upp väldigt bra! I torsdags vägde hon 2630g när vi blev utskrivna från BB. Dagen innan där vägde hon 2605g. Så hennes viktuppgång var jättejättebra. Det känns jätteskönt. Har varit lite orolig att hon inte får i sig så mycket mat hon behöver eftersom hon hela tiden är hungrig. Men nu vet jag att hon får i sig tillräckligt med mat =)

Nu ska jag passa på att sitta vid datorn lite medan Nikki sover. Nora är på dagis och älsklingen är framme på arbetsförmedlingen och ska fixa något papper till det jobbet han börjar på måndag =)