Igår var det ingen rolig dag för vår kära familj. Inte för föräldrarna iaf :p Då vi hade två gnälliga och missnöjda döttrar. Den yngsta va missnöjd för hon kunde inte sova, när hon var vaken så var inte det bra, när hon ammade så somnade hon för att vakna fem minuter senare och vara missnöjd igen.

Den äldre var jättetrött men vägrade att sova/vila. Inget var roligt och allt var bara fel. Hon tyckte hon fick för lite uppmärksamhet för att sedan få för mycket verkade det som. Inget var bra där heller i alla fall tills jag kom på att hon kunde få bada. Det var kul i alla fall! Efter badet blev det kvällsmat och sedan sängen och då somnade hon rätt så snabbt.

Den yngre fortsatte hela kvällen i samma stil hon haft under hela eftermiddagen. Jag och älsklingen gjorde oss i ordning för sängen vid halv tio men det var inte förrän vid elva vi äntligen kunde slappna av och somna då Nikki äntligen somnade ordentligt. Sedan vaknade hon vid tre och ville ha mat och somnade om så gott efteråt. Vaknade igen vid sju och ville ha mat igen. Sen somnade hon om igen men då vaknade Nora istället men det gjorde inget för jag gick upp vid sju ändå.

Nu är Nora på dagis, älsklingen handlar och Nikki vaknade vid nio och åt lite och nu sover hon igen. Jag ska börja plocka lite och vid elva sen kommer J från BVC och hälsar på. Synd att Nora inte är hemma.