Tältplatse

Åh vad jag längtar efter sommaren just nu. Efter värmen, efter fågelkvittret, efter alla härliga dofter, efter solen, efter sommarkvällarna. Men än är det långt kvar, men det börjar i alla fall närma sig!

Fick ett mail från österrike igår. Årets midsommarfirande blir i Mariestad för dem. Känns väldigt lockande att vara med i år igen =) I alla fall över dagen. Men vi får se hur det blir är ju långt kvar än.

Har varit ute vid bygdegården och mätt och grejat i eftermiddag i alla fall. Så nu är det snart dags att plocka fram symaskinen och börja sy. Känns inte överdrivet kul, men måste göras. Måste göra klart inbjudningskorten, hemsidan, festprogrammen och placeringskorten +champagneglasen med. Mycket som släpar efter. Men hade ingen ork till något sånt den sista månaden av graviditeten.

Natten till idag var den värsta hittills. Nikki vägrade att sova och bara skrek och skrek o skrek när vi la ner henne. Amma ville hon göra 2 minuter åt gången för att sedan somna men såfort man la ner henne vaknade hon igen. Hoppas hon sover i natt nu för skulle behöva en bra natt. Har badat henne nu på kvällen så hoppas det gör så att hon sover gott i natt.

Men nu måste jag slita mig. Ska se Vampire Diaries nu och sedan Lyxfällan =)