DSC01305

Idag har vi haft en lugn och härlig dag. Det var behövligt efter natten då Nikki inte tycker det är det minsta roligt att sova på nätterna när allt är mörkt och tyst. Hon har börjat ta nappen lite nu men så fort hon tappar den så blir hon jättearg. Vilket resulterar i ingen sömn för oss andra. Utan nappen är hon inte lugn heller för hon är så snuttig. Skulle hon bestämma skulle hon ligga vid mitt bröst 24 timmar om dygnet och det säger ju sig självt att det inte funkar när man har en till att ta hand om.

Nora tar det verkligen jättebra att hon har fått en lillasyster. Hon är fortfarande jättestolt och håller stenkoll på Nikki. Det är skönt att det går så bra mellan dem som det gör. Får bara hoppas att det fortsätter så!

Vid elva somnade hela familjen och sov en stund. Sen var det dags för mat och då ringde gammelmormor och ville att vi skulle komma dit och det gjorde vi. Flickorna fick massor med fina kläder och jag fick testa boleron som hon håller på och stickar till mig som jag ska ha på bröllopet. Den blir kanonfin!

Nu ikväll blir det att ta det lugnt. Barnen sover men Nikki vaknar väl snart skulle jag tro. Nora somnade direkt när hon fick lägga sig. Det trodde jag verkligen inte för hon verkade inte det minsta trött.

Avslutar med lite bilder =)

DSC01308

DSC01285

DSC01279

DSC01274