DSC01298

Idag var första dagen som jag var hemma själv med flickorna. Älsklingen åkte till jobbet vid halv åtta. Han började en timme senare idag bara för att det var första dagen. Imorgon kommer han åka 6.15 från station.

Nikki låg och sov fram till klockan var kvart över åtta men Nora vaknade vid strax efter sju. Vi åt frukost tillsammans och satt och gosade lite innan vi gjorde oss iordning. När Nikki vaknade var det bara att amma lite innan jag gjorde henne i ordning. Sen bar det av till dagis. Längtar verkligen till allt blir rutin för det var lite bökigt och omständigt idag. Nora skulle dessutom busa och springa iväg när jag skulle sätta henne i vagnen.

Vi kom fem minuter sent till dagis men jag trodde det skulle bli mycket mer då vi gick hemifrån fem i nio. Nora hade så bråttom in att hon glömde att vinka så fröken fick säga till henne att göra det.

Innan jag och Nikki gick hem så tog vi oss en promenad på ca 40 minuter. Det var skönt men var slut jag var efteråt då jag gick lite fortare än vad jag gjort tidigare efter förlossningen. Det hela slutade med att både jag och Nikki somnade i soffan.

Innan vi hämtade Nora på dagis var vi en sväng på BVC för vägning och mätning. Idag var vi över 3 kg strecket =) 3090g och 50cm lång. Inte illa ^^

Eftermiddagen har gått bra med både Nora och Nikki hemma. Nikki har sovit rätt mycket så jag och Nora har haft lite tid för oss själva då vi gosat, lekt och läst bok.

Nikki har även börjat lyfta sitt huvud lite nu =)
Nu är det kvällsmat för mig sen ska jag se om man kan få lite sömn.