Bild 037

Jag ursäktar den blåa mössan, men får skylla på att Nikki hade spytt ner den vita.

Natten till idag har inte varit det minsta rolig. Vi har fått en väldigt envis dotter som inte alls är som sin syster som älskar sin säng, snarare tvärtom. Mammas och Pappas säng är mycket bättre att sova i och så ska man snutta på mammas bröst hela natten lång. Vilket jag inte vill gå med på så det resulterade i en natt med mycket lite sömn. Hoppas verkligen denna natten blir bättre. Men det är frågan om den kommer bli det då Nikki verkligen vägrar att sova i sin vagga. Får ta och testa om spjälsängen går bättre. Nora gillade ju heller aldrig vaggan.

Idag har mamma varit här och hälsat på. Hon hade med sig älsklingens födelsedagspresent eftersom han fyller år imorgon och så hade hon köpt två likadana klänningar till Nora och Nikki och till Nora hade hon köpt en randig T-shirt och till Nikki en body som var likadan som T-shirten. Jättesöta kläder! Nora fick dessutom ballonger och en tvättkorg eller om man vill ha det som papperskorg.

Dagen har gått fort och vi har pratat och lekt med Nora. Nikki har sovit mest hela tiden. Inte så konstigt eftersom hon knappt sovit något i natt. Tack mamma för en trevlig dag!

Nu tittar älsklingen på Dragons End, Nora sover (hoppas jag, hon är tyst i alla fall) och Nikki vaknade just hör jag. Resten av kvällen kommer tillbringas framför tvn och melodifestivalen skulle jag tro då det aldrig finns nåt kul att se på TV.

Hoppas ni har en bra kväll!