Idag när jag vaknade stod vågen på –7,5kg mot när jag blev gravid med Nikki. Men jag är fortfarande lite svullen så hoppas på att gå ner ett kilo till innan det stannar av. Men det har minsann varit en bra graviditet. Istället för att gå upp som många gör så har ju nu svart på vitt att jag faktiskt gått ner när vågen stått still.

7,5kg är inte dåligt. Det ger en riktig peppning till att få bort de överflödiga kilon som man bär på. Till bröllopet hoppas jag på att gå ner 6 kg till. Då är alla kilon jag gick upp efter Noras graviditet borta också. Sen är det bara de kära “kärlekskilona” kvar som jag gått upp under mina år tillsammans med älsklingen. Men de ska bort med och då kommer jag var nöjd. Har ju nästan en helt ny nästintill oanvänd garderob nere i källaren. Dock endel som måste rensas ut då jag köpte kläderna när jag var 18-19år så de är kanske inte de roligaste att ha nu :p

Kom och tänka på att jag och älsklingen snart vart tillsammans i fem år =) Fast blir inget stort firande för har nog en hel del annat att tänka på för tillfället. Dels Nora och Nikki och sen är det ju flytten med ju. Men vi sa redan förra året att vi inte ska fira vårt femårs jubileum något nämnvärt eftersom vi var i Stockholm och firade fyra år tillsammans med att bo på Nordic Sea Hotel, se Joe Laberos Show samtidigt som vi åt god mat på Hamburger Börs =)