Bild 026

Då har jag snart varit hemma ett dygn. Tiden bara springer iväg. Lilla Nikki är redan 4 dagar gammal.

Här bjuder jag på en bild på mig och Nikki. Mitt hår är som Svinto. Tack vare det där tvättskrubben man skulle använda. DetBild 056 var riktigt bökigt att få ut håret efteråt. Men älsklingen hjälpte mig som tur var för jag kunde inte pga såret.

Tiden på BB gick hyfsat bra. Var rätt segt emellanåt eftersom jag hela tiden har känt mig hyfsat pigg och egentligen bara velat åka hem. Jag hade väl fått åka hem om jag velat men kände att det kan vara bra att vila upp sig massor eftersom Nora kräver sin tid hon med.Bild 036

När det var dags för hemgång så kom älsklingen och Nora för att hämta mig, men jag fick möta upp dem utanför BB eftersom de har besöksförbud mot alla förutom pappan. Nora fick hälsa på sin lillasyster och hon verkade riktigt stolt. Vet dock inte hur mycket hon egentligen förstod av det hela. Hon ville klappa och hålla och de var riktigt söta tillsammans. Gäller bara att var vaksam hela tiden då Nora kan vara lite väl hårdhänt ibland.

Väl hemma sen var Nora lite reserverad mot mig Bild 066med all rätt. Hon ville hellre vara hos pappa. Men idag på morgonen var det mycket bättre. Nora vaknade tidigt och jag med så jag gick in till henne och vi lekte med hennes spis. Efter ett tag ville hon gå och hälsa på pappa och Nikki. Här ser ni henne när hon tittar på sin lillasyster. Riktigt stolt är hon och när vi var hos gammelfarmor innan idag berättade hon glatt en lång ramsa och pekade hon på Nikki =)