9.03 i måndags morse föddes vår älskade dotter. 2810g och 47cm lång. Hon kändes minimini fast när man tänkte efter så var hon inte så liten. Nora var ju bara hälften så tung och 9 cm kortare. Tänk vad fort man glömmer.

Allt gick bra även om jag var grymt nervös efter de hade satt katetern på mig. Då kom alla känslor upp men älsklingen lugnade ner mig som tur var. Operationspersonalen var superbra. Trevliga och pratsamma.

Det tog rätt lång tid att komma igenom alla lager då det var en hel del sammanväxtningar sen förra snittet. Men ihopsynaden gick desto snabbare kändes det som.

Jag blev faktiskt förvånad när de sa att det hade blivit en tjej. Va nog mest förberedd på en pojk trots allt… Vi har varit lite tveksamma om det verkligen var en Nikki som tittade ut ur mammas mage men ju mer dagarna har gått desto mer rätt känns det så det kommer nog bli en Nikki =)

Bilder kommer komma när jag kommer hem. Är fortfarande kvar på BB även om jag har fått frågan om jag vill åka hem 3 gånger redan. Men valet står nu mellan imorgon eftermiddag eller fredag morgon. Det lutar mest åt imorgon eftermiddag.

Kommer skriva mer hur mina dygn på sjukhuset har varit när jag kommer hem. Ville bara berätta att vi lever och mår bra!