Ja herrejösses säger jag bara. Den senaste tiden har inte varit rolig. Motgångar hela tiden. Så fort man accepterat den ena så kommer den andra. Det är inte klokt. Det är tur att vi i alla fall har varandra. I med och motgång. Motgång sätts vi verkligen på prov om nu. Det känns verkligen som motgångarna avlöser varandra. Jag tycker att det får räcka nu. Vi har varit med om alldeles tillräckligt nu tycker jag.  Det är på tiden att de vänder.

Men gör det inte det då är det väl meningen att vi ska testas ännu mer. Det är väl det vi gör nu. Jag hoppas att vi klarar provet snart. För nu är jag väldigt less på fler motgångar. 

Men nog om tråkigheter . Kidsen är uppe tidigt idag. De har sovit i en koja i natt så nu sitter de uppe och leker i den. Men snart är det tyvärr dags att städa upp den för vi ska dammsuga hela huset så att det är fint när älsklingens släkt kommer på besök :) Lite fint vill ju ha de när de ska se huset för första gången. 

Dags att ta tag i livet kanske. klockan är ju halv sju. Vart vaken en timme redan. Vaknade av att jag behövde gå på toa som vanligt. O somnar jag om efter det så är jag ett vrak. Så tidiga mornar det är det som de får bli.

Ha en fin dag!