Dagarna springer iväg som vanligt o nu är denna helgen och veckan också slut. Helgen har vart lugn och skön. Igår på dagen grejade jag i garaget så nu börjar de tömmas ännu mer. Så skönt. Nu ska vi bara bli av med alla kartonger o allt som ska till tippen. Vi måste även fixa konsoller till hyllorna så vi får upp panelen från golvet. Kvällen spenderades på Pinchos och jag hade en mycket trevlig kväll. 

Min älskling va hemma o tog hand om barnen. Så lite egentid med trevliga människor gjorde gott för själen. Så idag har jag haft massa energi så den har jag utnyttjat till max. Jag har packat upp alla lådor med pysselsaker. Vi har rätt mycket det erkänner jag. Men nu är de på sina platser så skönt.

Barnen har varit ovanligt bra vänner idag. De lekte med Ella en sväng o sen har de lekt med barbie ute på altan. De ville fortsätta imorgon. Men tyvärr hinner de inte de då Nora ska på saxofon träning o innan det är det skola o fritids. 

Sammanfattningsvis har de varit en mycket lyckad helg. En helg precis så som jag vill ha den. Så skönt att ha en lugn helg emellanåt. <3