Jag är nyss hemkommen från denna veckas körövning. Full med ny energi. Det är så skönt att gå o sjunga lite för endorfinerna invaderar kroppen och man får så mycket ny energi. Helt underbart. Tänk att med så små medel få så mycket tillbaka.

Idag fick vi dessutom en ny låt. Så kul. Aviccis låt Hey Brother. Jag tror att det kan bli hur bra som helst. 

Till våren planeras en körresa. Spännande. På nåt vänster hamnade jag i gruppen som ska planera detta. Hmm..vet inte vad jag gett mig in på. Men det blir nog bra. Jag vet inte riktigt vad som hänt. Men jag utmanar mig allt mer o mer. Men det bör ju vara positivt :)

Bokslut på jobbet imorgon. Jag hoppas att allt flyter på bra. Lite nervös som alltid att allt ska braka samman. Men de brukar gå bra så jag hoppas de går det imorgon med. Idag har jag i alla fall förberett så mycket som jag kunnat. Allt för att det ska flyta på så bra som möjligt. Ska bli skönt när bokslutet är över och det kan bli lite lugnt igen. Det känns inte som att det blev lugnt efter delårsbokslutet. Men nu börjar jag lära mig samordningsförbunden så denna månaden hoppas jag på mer lugn så jag inte är helt död när jag kommer hem :)

Nu ska jag kolla lite på follow The money innan de blir dags för sängen :)