Det har varit en välbehövlig helg. En helg som tvingat oss att lägga allt åt sidan och bara fokusera på roliga saker. I lördags packade vi badväskorna och åkte till arenan o simmade lite. 

Vi hade bokat bord på Pinchos men barnen blev hungriga så vi gick o skulle köpa fika. Då blev vi minst sagt förvånade för när vi ska betala så kan vi inte göra de bara för att vi endast löst motionssims armband, så hon i kassan säger att vi måste gå till receptionen o fixa ett armband med pengar på. Okej de e väl inte hela världen tänker vi så Johan går iväg o ska fixa det o jag o barnen sätter oss för att fika.

Det går en stund men sen kommer hon i kassan tillbaka o säger att vi inte får sitta där. Det är bara de med svarta armband som fåe göra de o att vi får betala när vi går ut istället o ta med fikat till motionsbassängen. 

När Johan kommer tillbaka visar det sig att han egentligen behövde köpa ett upplevelsebad armband för att få betala fikat. Men att de höll ju själva med om att det skulle vara konstigt att behöva betala ännu mer för nåt vi inte skulle använda.

Så ska man motionssimma på arenan då får du inte köpa nåt att dricka eller äta. Mycket konstigt och märkligt. Men de e klart. Med vårt flyt denna höst så är det klart att det också skulle krångla. 

Men vi badade o hade tevligt ändå. Maten på Pinchos var god och vi var helt slut hela familjen när vi kom hem.

Igår var det dansuppvisning på stadsteatern. Lika trevligt som vanligt. Det är så kul att se den variation som föreställningen erbjuder. Från små söta små balettjejer till mer kunniga och äldre och mer erfarna dansare.

Men nu är vi tillbaka till vardagen. Ett positivt besked men ett sämre besked. Tror jag ger upp snart. Jag börjar bli riktigt less på de hela nu.