Urk, jag har kommit på att jag måste köpa mig en vinterjacka. Jag slängde min i våras då dragkedjan gick sönder. Men jag är inget fan av att handla kläder till mig själv. Men jag måste. Ångest deluxe!

Denna helgen har sprungit förbi. Somnade ju tidigt i fredags och igår låg jag mest hela dagen med ont i magen. Idag är det bättre så det är riktigt skönt. Nu hoppas jag att övergångsbesvären är på väg bort. Barnen var på kalas på Stellas Lekland i förmiddags. Då passade vi på att gå på Mio och kolla på möbler. Vi är inne på att köpa en soffa att ha uppe. Just nu har vi våra utemöbler där och det känns så perfekt med en soffa. Vi hittade två som vi genast gillade. Men det blir till att fundera. Är ju ingen panik eftersom vi ändå har utemöblerna inne och det funkar över vintern. Så får det bli en soffa till våren i så fall. Då kanske jag även hinner hitta ett matsalsbord som vi gillar båda två. Det jag hade sett ut var inte bra i verkligheten så jag står på ruta ett igen.

Jag passade på att hänga upp mina tavlor jag köpte för några veckor sen och jag blev nöjd. Det blev ett rum i rummet. Nu blir det att försöka hitta en bra lösning till alla böcker i den hemska bokhyllan också. Dels får de inte plats och dels så lägger barnen sina böcker huller om buller hela tiden. Inget jag gillar då böcker ska stå i storleksordning och gärna i serieordning!

Igår kväll var magen lite bättre så då tog jag ork till mig och gjorde slajm till barnen. Jag hittade ett recept med potatismjöl, vatten, karamellfärg och olja. Den blev helt okej faktiskt. Men det skulle svalna ett bra tag så de fick leka med det i dag istället. Men kul hade de :)