Alla gillar vi att Unna oss saker när vi har varit duktiga. Jag är likadan. Jag älskar att Unna mig. Tyvärr blir det ofta sötsaker vilket inte är det minsta bra för mig. Jag unnar mig nåt gott till helgen och sen tänker jag att jag slarvade ju igår så jag kan ta lite idag lördag med. Sen äter jag upp resterna på söndag och sen är jag fast i sockerträsket och det tar ca 3-4 veckor innan jag är på banan igen. Jag har lärt mig att känna igen mönstret. Det fungerar inte. En enda gång fungerar inte för mig.

Därför är det ju inte att Unna mig. Jag förstör ju bara för mig själv, jag mår dåligt, min mage mår dåligt och jag mår allt annat än bra. Så jag har valt att jag ska Unna mig att säga nej. Jag ska Unna mig att må bra. Jag ska Unna mig att äta sådant som min kropp mår bra av.

Jag har följt antligensockerfri ett tag på Instagram och hon är verkligen inspirerande. Nu har hon börjat göra en podcast som jag fullkomligt älskar. Den gör mig taggad och jag känner igen mig i så mycket. Så jag har valt att sponsra henne genom att köpa hennes Take-away mugg för den är dessutom helt i min stil. Jag älskar ju rosa!