Fredrik o Emma 17 maj   Izza i juni 2004 (1)Olikq 002Jag hos Johan (10)Jag hos Johan

Mars 2005

Ibland saknar man de gamla tiderna. Tiderna då man inte behövde bry sig om så mycket, men alla små problem var SÅÅÅÅÅ STORA.

Vi hade några trevliga och roliga år tillsammans innan vi splittrades upp. Vem kunde tro från början att just vi skulle umgås med några fler personer då och då. Jag hade i alla fall många härliga stunder tillsammans med er! Hoppas ni känner desamma!

Egentligen träffades vi genom en person jag inte tror någon av oss gillar särskilt skarpt i dagsläget. Men en sak gjorde han bra i alla fall. Vi träffades och började umgås och tillslut kom “Göteneborna” ner och jag träffade min älskling (vilket jag såklart inte visste då). Vi blev några fler på helgerna medan skolan gjorde sig påmind på veckorna. Hela tiden längtade vi till helgerna som i sin tur bara sprang iväg. 

Allt känns så långt borta när jag sitter här och kollar på mina två älskade döttrar. Det är ett liv som befinner sig långt borta, ett liv jag ibland saknar men vet att det aldrig kommer bli som förr. Vi är alla för olika idag. Vi har mognat och fått nya vänner men vi kommer nog aldrig glömma vår tid tillsammans!

Jag älskar det liv jag har idag. Jag skulle aldrig byta ut mina älskade barn mot något annat. Jag är glad för att jag valt de vägar jag gjort vid mina vägskäl i livet. Jag trodde aldrig för 5 år sen att jag fem år senare skulle ha två barn och planer på att gifta mig.

Jag är lite nyfiken på vad jag skrev i brevet när vi slutade nian. Har för mig att det var något om barn i alla fall. Det är bara två år kvar tills det är 10 år sedan vi slutade nian Fredrik! (inte för du läser här) Då är det dags att träffa alla igen. Fast en kommer ju tyvärr inte vara med. Men jag tror vi alla kommer tänka på Jim den dagen vi återförenas. Han var minsann en solstråle i vår klass.

Men oj nu börjar detta skena iväg. Älsklingen kommer snart hem =)

Trevlig helg!