DSC00821Förlåt om jag har varit dålig på att uppdatera! Har varit och hälsat på i Mullsjö i helgen och då är man lite ur gängorna när man kommer hem och bara inte orkar uppdatera bloggen. Men nu har jag fått tummen ur och skriver =)

Nere i Mullsjö var allt bra. Helgen bara försvann som vanligt. På lördagen grejade J med vår bil. Han bytte till sommardäck, bytte bromsskivor bak och bromsbelägg. Älsklingen dammsög bilen och tvättade den sen. Så nu är den hel och ren =) Eller nästan hel.. den är fortfarande bucklig efter den som körde på den vid Netto.

Vi gjorde även klart bröllopsinbjudningarna så en del är utdelade medan en del är kvar som ska delas ut och några ska skickas. Får ta tag i det imorgon!

När vi var nere hos mamma så kom A och klippte bort allt det slitna håret på Nora också. Hon blev jättefin! Ser jätteordentlig ut nu helt plötsligt.

När hon kom till dagis igår så visade hon att hon klippt sig det första hon gjorde. Så söt! Igår eftermiddag kom dessutom F och I och hälsade på en liten stund. Det var mysigt och Nora hade jätteroligt!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och hoppas på en bra natt! Det har vart lite upp och ner med bra nätter den senaste veckan.. lite sådär varannan natt och ska det fortsätta så är det en mindre bra natt som väntar så jag hoppas verkligen att det ska vända nu!

Sov gott alla!