Kalajs 2004 (8)

Datorn är paj, det är konstaterat. Troligtvis ett ramminne trodde älsklingen. Då är det inte överdrivet allvarligt och dyrt i alla fall. Men kunde vara grafikkortet också, men verkar inte vara moderkortet i alla fall.

Efter ett x antal omstarter igår så lyckades älsklingen få datorn att starta och komma igång. Jag rusar och hämtar hårddisken och får med det allra viktigaste bröllopssakerna innan den lägger av igen.

Men som sagt, jag fick det viktigaste och igår satte jag igång och gjorde klart inbjudan så långt jag kunde på datorn och skrev ut den. Det var med spänning om färgen skulle räcka i skrivaren och det gjorde den! Men nu är det nog snart till att köpa ny färg. Kommer aldrig räcka till festhäftena sen.

Idag har jag skurit till inbjudningarna och nu ikväll ska jag fixa med banden och sånt.

Resten av dagen har jag grejjat och donat. 3 maskiner tvätt är körda och upphängda, en disk är körd, Noras rum är i ordning bara gardiner kvar att hänga upp där.

Nu ikväll kommer det en gubbe från Skandia för att prata försäkringar. Det ringde en tant från Trygg Hansa för några veckor sedan, men henne ville vi inte träffa för sist de va hemma blev de så sura när vi inte ville ha deras försäkring. Har Skandia på Nora så det blir säkert det på Nikki med.

Hade ju Skandia på gravidförsäkringen på båda flickorna och när Nora var liten fick ju ut en summa pengar eftersom vi tillbringade så lång tid på sjukhus. De var inte något besvärliga att ha och göra med. Fick ju dessutom pengar för en tid jag inte trodde att jag skulle få något för.

Ne lika bra att se om man kan få lite mer i ordning innan gubben kommer. Så gott det går i alla fall!