Nu är jag riktigt sur på mig själv och min dator! Varför har jag inte gjort en backup på alla bröllopssaker på hårddisken för? Varför måste datorn krångla när jag behöver den som mest?

Skulle sätta på datorn nyss och den startar men startar inte upp windows innan allt blir svart! Jag som skulle sätta mig och göra klart bröllopsinbjudan! Vi har ju kommit en bra bit på väg på allt som ska vara med, men nu kommer jag inte åt något!

Vill att älsklingen ska komma hem så jag vet om man kan sätta in min hårddisk i hans dator! Jag hoppas innerligt att det går, men det går det säkert inte för det kommer väl vara olika typer eller något.

Jag vill verkligen inte börja om. Hur ska jag ha tid till det? De borde ju skickas ut snart! Blä usch fy… jag blir så sur!!

Hoppas innerligt att de löser sig. Annars är det nästan lönt att lämna in skiten, men det känns inte så motiverande direkt. De lär kosta en hel del eftersom vi inte har någon garanti längre på den.