DSC00807 Här sitter Nora och lyssnar på sig själv när hon pratade med Nikki.

Just nu sover barnen. Har sovit en bra stund. Det är nästan så man funderar på att väcka Nora i alla fall. Men eftersom hon inte mår riktigt bra än så får hon sova tills hon vaknar.

Jag ska ta o börja packa upp lite igen. Är inte riktigt motiverad, men är väl för att jag är så förkyld. Svårt att andas så då tar det så mycket krafter att göra något. Egentligen vill jag bara krypa upp i soffan och titta på tv/film.

DSC00797 Här är bilden på Nora som jag lovade för några dagar sen. Visst är hon en söt liten påskkärring =)

Jag hoppas älsklingen har rast snart så att han ringer till mig. Vi ska bestämma om vi ska åka till Mullsjö denna helgen eller nästa. Måste byta till sommardäck ju! Sen var det visst lite annat som skulle göras på bilen. Urk… bilar kostar bara pengar.

På tal om pengar ska de höja barnomsorgstaxan i stan. Inget kul alls. Vi kommer få betala 150kr mer tror jag de var.. eller så var det mer eftersom älsklingen kommer få mer i lön än han hade i akassa. Det är inget kul i alla fall. Jag tycker att det priset vi betalar idag är alldeles tillräckligt.