IMG_20131021_171123_PerfectlyClear_0001

Facebook är bra att ha ibland. I förra veckan var det en som la ut en rabattkod som jag passade på att utnyttja. Kokosoljan var nästan slut hemma och D-vitaminet var slut så då var det ju lika bra att passa på!

Dock hade jag beställt mitt B-vitamin med men det var slut hos leverantören så det var lite surt. Har börjat äta det för mina naglar skivar sig hela tiden och naglarna går av så fort de blir lite längre. Men med -vitaminet så har de blivit MYCKET bättre!

Nu är i alla fall kokosolja och D-vitaminförrådet påfyllt för några veckor framöver. Skönt det. Har saknat kokosoljan för har verkligen snålat på den vi har hemma. Men nu ska slösa komma fram igen! MBC när man kommer hem kanske och Keso-plättar till kvällsmat. Vi får se =)

Älsklingen är i Göteborg på Fackutbildning. Så jag och barnen är ensamma hemma. Vi får se vad vi ska hitta på efter dagis. Myskväll tror jag det får bli. Får handla hem något gott till dem också =)

Skola hela långa dagen annars. Moms står på schemat!