2013-10-21 06.13.25 copyIdag var mina två skruttungar trötta. Riktigt trötta. Fick väcka båda två när det var dags att gå till dagis. Det är inte vanligt. Nikki brukar vakna först i familjen men inte idag.

Det tog en liten stund innan de vaknade till men sen var det bara att göra dem i ordning för dagis. Då gick de fort och de ville se ut som ”tvillingar” och ha likadana tröjor på sig. Skruttungar.


Satt och läste
Lchfingengörens blogg i morse och där skrev hon en riktigt klok sak när det gäller ekonomi:

”Du betalar inte i kronor i ören. Du betalar i timmar, minuter och sekunder”

Med detta menar hon att varje gång du betalar en kaffe så betalar man med ett visst antal minuter av ditt liv. Minuter som du investerat i något.

Jag ska börja tänka på detta sättet. Det tror jag skulle hjälpa mig mycket! Är det verkligen värt äta en utelunch som kostar mig en halvtimme på jobbet istället för 5 minuter om jag tar med mig egen. Jag tror att jag skulle värdera pengars värde på ett helt annat sätt om jag tänker kronor och ören i timmar, minuter och sekunder istället.