image

Vaknade för en timme sen av fruktansvärd huvudvärk. Går upp, tar en huvudvärkstablett, går på toa och går och lägger mig igen. Kan jag somna? Nej, såklart inte.

Jag är orolig för idag. Nora gumman ska opereras. Jag har ångest. Tänk om nåt går fel. Det tror jag väl inte men det är ändå operation och narkos. Oron i kroppen gör väl antagligen att jag inte kan somna. Älsklingen är inte hemma heller så har ingen trygghet att krypa upp hos som jag brukar göra när jag är orolig.

Jag är orolig över Nora. Jag kan inte sluta tänka på att det finns en risk att hon har Malign Hypertermi. Men jag har meddelat detta till läkarna så ska inte behöva vara orolig över att de tar en sådan narkos som orsakar Malign Hypertermi tillståndet men oron finns ändå där att det inte tas på allvar. Jag har verkligen ångest.

Jag är verkligen glad över att inte behöva vara ensamstående mamma på heltid. Tänk att alltid få vara med om allt sånt här och annat själv.

Jag borde egentligen försöka sova den sista halvtimmen innan klockan ringer. Men jag har svårt att slappna av. Oron gnager i mig. Jag är i alla fall glad att Nora fick en tidig tid. Då får allt detta över fortare. Jag hoppas verkligen allt går bra idag. Vad skulle jag göra om något händer med min lilla flicka?