unnamedNu sover lillgumman gott igen. Efter en annorlunda kväll. Allt började när vi kom hem från affären. Nikki började klaga på att hon hade ont i magen. Det gjorde hon i tisdags med så nu blev jag faktiskt lite orolig. Hon brukar ju inte klaga direkt.

Bajsat hade hon gjort sa hon men då kanske du ska äta lite försöker jag. Men nej det vill hon absolut inte. Så jag tar tempen på henne. 39,7. Oj tänker jag och börjar fundera på vad jag ska göra.

Ringer mamma och hon tycker jag ska ringa 1177 för det kan ju vara blindtarmen. Jag ringer och hon jag pratar med ställer lite frågor och tycker verkligen att vi ska åka in till jouren.  Så det säger jag att vi ska göra. Dock fanns det inga lediga tider men vi ska åka in ändå säger hon. Kan de inte ta emot oss där får vi åka till sjukhuset.

Men nu kommer problemet! Älsklingen sitter på ett tåg på väg hem från Sthlm och bilen är i Skövde. Handikappad japp! Ringer Tove, inget svar. Ringer Fia, inget svar. Ringer Fredrik! Han svarar och är så underbar att han kommer och hämtar oss. Under tiden han e på väg messar Fia och undrar vad jag ville så hon kommer ner och tar hand om Nora. Tove ringer en stund senare och undrar vad jag ville. Jag berättar men säger att allt ordnat sig. Då kommer Fredrik!

Det känns så underbart att ha vänner som ställer upp när det är kris. Nu löste sig allt kanonbra! Vi åker in till jouren där vi får vänta en liten stund och sen kommer läkaren och tittar på Nikki. Virusinfektion tydligen. Att hon har ont i magen förklarar han att det beror på att man har lymfkörtlar i magen som kan göra ont om man får en virusinfektion i kroppen. De tog en sänka på henne och den var normal. Så vi får åka hem igen. Alvedon mot febern är de enda rekommendationerna och mycket vätska.

Nu har vi äntligen fått i henne lite glass, saft och yoghurt. Blir hemmadag för både henne och Nora imorgon. Vill inte behöva släpa ut Nikki för att behöva hämta Nora så har båda skruttarna hemma imorgon. Hoppas bara jag får lite lugn och ro till att plugga och söka praktikplatser!

Tack för all hjälp idag!!! <3