revenge_wallpaper_by_juliamoskvina-d5le46eJag är helt fast i Revenge. Jag har älskat denna serie från första stund. Den är så grymt bra! Den är nog en av de bästa serier jag har sett. Riktigt kul att den går på viaplay/tv här i Sverige igen. Det bästa av allt är att de sänder två avsnitt varje vecka. I alla fall hittills. Får se hur länge det håller i sig.

Jag tänker inte berätta något om serien utan är ni intresserade av en superbra serie så ge den en chans och titta på den! Kort sammanfattat är det i alla fall en serie om hämnd!

Haft två sjuka flickor här hemma idag. Både Nora o Nikki hade feber i morses. Nu har jag gått och blivit förkyld och känner mig helt borta. Men aja. Det som inte dödar det härdar. Ska laga lite god mat och mysa ikväll. Sätter mig väl även lite med skolböckerna. Behöver det för har inte blivit så mycket gjort idag som jag velat. Har ringt praktikplatser med men det går lite trögt då väldigt många ställen tydligen har nyanställt precis eller ska göra. Eller så har de redan en praktikant hela våren eller så har de för mycket att göra. Men skam den som ger sig!