2014-01-26 15.14.03 2014-01-26 15.07.34Skriver en snabbis innan det är dags att hämta skruttungarna på dagis. I helgen fick de skidor av mormor o morfar och vad skoj det var! Nora vill åka hela tiden. Så idag när de kommer hem har jag lovat att de ska få åka lite. Sen ska jag in och försöka göra klart hemmet. Fick ju mina köksgardiner igår så kappan måste sys. Jag tror det kommer bli kanon bra! Enda tråkiga är att inredningen inte hänger med. Få se om jag kan hitta lite romantiska krukor och burkar som jag kan ha i köket.

Annars blir det att mysa med barnen idag. Gubben är i huvudstaden och kommer inte hem förrän sent ikväll. Men ska nog ha att göra. Försökt få tag på en praktikplats hela dagen men de går sådär. Många som har mycket att göra nu i vår. Men skam den som ger sig! Det är bara att inte ge upp! Har ni några tips är det välkommet ;)

Vart o tränat tre dagar i rad nu. Det känns i kroppen. igår under bodycombaten fick jag så enormt ont i mina vader. Framsidan och sidan på vaden typ. Haft ont hela dagen idag med. Vet inte vad det är. Är lite orolig att det är benhinnorna som protesterar. Vill verkligen inte bli skadad nu! Vågen visade -18kg idag på dagen. Kändes riktigt bra så nu vill jag att det ska fortsätta. Det har ju gått så otroligt segt det sista. Men måttbandet visar en annan sak som tur är. Från att pendlat lite upp o ner så har jag hamnat på -23 cm i midjan. Det är ändå inte fy skam! Runt jul var jag lite orolig då magen bara svullnade o svullnade. Men nu när jag skött maten som jag vill sköta den så har den börjat krympa igen =D