ABCD0010

Morgonen började rätt lugn och skön. Vi blev dock lite sena till dagis för det blev ett oplanerat bajsblöjbyte precis när vi skulle gå. Här sitter systrarna Ahlin innan storasyster klätt på sig. Lillasyster har vart klar länge redan!

ABCD0009

Här är vi redo att gå till dagis.

Dagen har gått väldigt fort, men ändå inte. Har vart lite småseg. Jag och Nora tittade på Emil för hon ville minsann inte göra något annat. Jag hade planerat en eftermiddag med att läsa böcker och leka. Men nejdå. Emil hade hon bestämt att det var det som skulle gälla.

Nikki har varit rätt gnällig idag. Hon har blivit förkyld den stackarn. Nu är det hennes tur. Min förkylning är på bättringsvägen men är inte riktigt bra än. Blött näsblod några gånger idag. Men det gör jag alltid när jag är förkyld.

Imorgon är det rättegång. Är lite nervös även om jag bara ska sitta och titta på. Vara moraliskt stöd helt enkelt. Skönt att slippa göra något annat. Då hade jag nog varit rätt mycket mer nervös än vad jag är nu. Är rätt lugn.. blandat med lite nervositet.

Hoppas h*n blir fälld nu. Skönt att få detta ur vägen!

Ne dags att sova kanske? Är rätt trött. Har på fyran. Utfrågning av alliansen. Jag blir egentligen mest irriterad när ja lyssnar. De lever inte riktigt i verklighetens Sverige känns det som. Värsta av allt är att jag tror att de kommer fortsätta få vara i makten och det känns allt annat än rätt. Egentligen önskar jag att Fredrik Reinfeldt kunde bli arbetslös och få leva på akassa precis som en vanlig arbetslös får göra utan massa extra tillägg och skit. Till och börja med ska han få vänta på akassan i flera månader och sen bara få 680kr per dag och inte få röra några sparade pengar eller nåt utan ha sitt vanliga liv men endast de pengar och hans kära fru får inte heller ha nåt eller betala nåt. Undra hur han skulle tänka då. Skulle han klara av alla sina räkningar, matinköp, klädinköp, försäkringar, transporter m.m. på det man får ut av akassan?

äsch borde sluta bry mig. Enda jag kan göra är att rösta som jag tycker och tror det blir bäst.. mer kan jag inte göra.