DSC00495Imorgon är det 1 år sen denna bilden togs. Va liten hon var min lilla skitunge då. Hade hämtat henne på dagis här. Man känner knappt igen henne ju. Hon har ändrats något enormt på bara ett år.P8060231 Denna bilden togs dagen innan bröllopet mitt i allt stök. Visst är hon snygg med mina skor på sig =)

 

Nog prat om bilder. Nu har jag bara förkylningen kvar. Var lite yr när jag lämnat Nora på dagis men det gick över efter att jag suttit ner och vilat lite. Då begav sig jag och Nikki ut på promenad. Vi mötte C och hennes son Adrian för att gå tillsammans med dem. Det var mycket trevligt så vi ska göra om det nästa vecka. Är kul att gå tillsammans med någon för jag tycker det är så extremt tråkigt att gå själv. Dessutom så skiljer det bara lite mer än en månad på Adrian och Nikki.

Efter promenaden så var det dags att besikta bilen och precis som vanligt så gick den inte igenom när jag besiktar den. Har aldrig fått en bil gå igenom första gången. Kanske dags att slut med det där. Men som tur var så var det inget stort. En spindelled som det var glapp i och ena lampan behövdes justeras upp lite. Andra gången jag har en bil som har glapp i en av de främre högra spindellederna. Var likadant på Audin för 4 år sedan :p

Sen var det hem och äta lite ge Nikki mat och sen hämta Nora på dagis. Men hon ville minsann inte hem. Hon och hennes två killkompisar hoppade i soffan när jag kom. De hade VÄLDIGT roligt. Det hördes lång väg när man kom in på dagiset. Vad Nora skratta. Man kunde verkligen inte låta bli att le =)

Väl hemma sen har vi lekt lite, tittat på Emil och griseknoen, hängt upp en tvätt och städat lite. Nu har jag precis tittat på Biggest Loser. Tycker inte det svenska är så jättebra.. det känns så ihoptryckt. Men men.. det brukar vara så med svenska saker.

Sov gott =)