Foto0123..

Äntligen börjar jag må bra. Nu är jag bara förkyld. Var yr förut men nu har de med gått över och jag har städat lite i tvrummet. Nora har haft leksaker ÖVERALLT!

Nora och Älsklingen var framme på torget förut idag och fikade med de gamla. Jag och Nikki var hemma fast hon sov mest hela tiden och jag satt och spelade lite och tittade på OTH. Älsklingen träffade även fotografen och fick massa bilder från honom som vi ska titta igenom. 335 stycket :D Ska bli riktigt kul må jag säga.

Känns konstigt. Vart sugen på att uppdatera bloggen hela dagen och nu när jag gör det så har jag skrivtorka. Knepigt.

Ska snart ha lite lördagsmys här. Med hamburgare och chokladpudding till efterrätt. Ska bli mysigt. Länge sen vi bara satt och mös och åt gott. Dragons Den på tv. Det är rätt intressant att titta på. Så får väl avsluta här och se om jag kommer på vad jag skulle skriva. Så uppdaterar jag en gång till sen i så fall =)

Förresten jag är fortfarande lyckligt gift till er som undrar ;)