IMG_4149

Det har varit väldig dålig uppdatering här det sista. Men jag har ingen inspiration till att skriva. Så är det bara. Men det har varit en bra vecka i alla fall =)

I lördags så hade Nora en ensamdag med mig och älsklingen. Nikki fick vara hos farmor o farfar och vi andra i familjen Ahlin åkte till Liseberg tillsammans med S o F. Nora hade superkul och hon sov inte på hela dagen. Men vi hann inte mer än att sätta oss i bilen förrän hon somnade.

Dagen var helt fantastisk kul för oss alla. Tiden bara flög bort. Vi hade väl inte tänkt stanna hela dagen riktigt men så blev det. Vi kom dit vid halv elva och åkte hem halv tio. Det öppnade elva och stängde tio så mycket mer tid att spendera på Liseberg fanns inte.

Det var länge sen jag hade så roligt där som jag hade nu. Senast var väl när jag hängde med F dit. Undra om det är han som gör det hela :p Vem vet.

Fick S att åka kanonen efter rätt mycket tjat. Men hon fick mersmak kan jag ju berätta. =)

Söndagen var det tvättdag. Vi tvättade upp alla lakanen från bröllopet. Det började dock inte bra med att en annan hade satt på maskiner på vår tvättid!! Hon kom dock ner och bad om ursäkt. Men dåligt ändå. Sen var det en annan som inte tatt ner sin tvätt i torkrummet. Ännu mera dåligt!

Älsklingen plockade ner den fast den inte var riktigt torr. Vi behövde ju platsen och det var vår tvättid.

Måndags var jag ute och gick med C o Adrian igen. Det var trevligt. Vi gick samma runda som sist.

Tisdags hände det inte mycket. Nora var på dagis i vanlig ordning och sen hade vi slappdag hemma.

Igår var vi i kestad och hämtade Nikkis foton. De blev jättebra. Dock så tog resan en timme längre pga asfalteringsarbeten.

Nu ropar Nikki!