Egypten

För andra gången jag tänkt att åka till Egypten så blir det inget. Första gången jag och älsklingen tittade på resor till Egypten så bestämde vi oss för att ta en sista minuten för att spara lite pengar. Tur vi bestämde så för bara någon vecka senare fick jag beskedet att jag var gravid. Så det blev ingen sista minuten.

Denna gång så är resan bokad men som ni alla vet så är det väldiga oroligheter i Egypten. Så vi har bestämt att avboka resan och åka någon annanstans. Vart bestämmer svärföräldrarna då det är svärfars födelsedag som ska firas. Så ska bli spännande att se vart det bär av.

Synd bara att det är oroligt i Egypten för vi skulle bo på ett vad det verkar helt underbart hotell med vattenland och familjesviter. Men jag vill ju inte riskera mitt liv för en semesters skull.

Det känns inte som att det är meningen att jag ska få uppleva Egypten. Annars får vi hålla tummarna för tredje gången gillt nästa gång vi bestämmer oss för att åka till Egypten.

Jag lider så med alla stackars människor i Egypten som inte kan få välja som jag. Familjer splittras där nere och det råder totalt kaos. Jag blir väldigt ledsen inombords när jag tänker på den hemskhet de får leva i. Jag läste en artikel på aftonbladet.se om en mamma vars son blivit mördad. Så hemskt. Inte nog med de. De ville även få henne att skriva på ett papper om att det var självmord. Hur hemskt är inte det?? Allt för att inte omvärlden ska få veta hur många som egentligen har dödats där nere!