Skara Sommarland

I lördags blev det att fira vår 3e bröllopsdag på Skara Sommarland. (Vi firade även med att gå ut o äta på söndagen sen). Det blev en dag helt där barnen fick bestämma vad som skulle göras. Vi började med att åka till Slöjd Detaljer i Skara för att köpa knoppar till Noras garderober. Eller okej. Det var inte öppet så vi tog en sväng på Citygross innan det.

Efter Skara var det dags för dagens höjdpunkt. SKARA SOMMARLAND! Barnen var lyckliga och ännu mer lyckliga blev de när de fick syn på Fredrik som gjorde oss sällskap i några timmar innan han skulle börja jobba. Nora gjorde riktiga lyckoskutt och det gör hon endast när hon ser Fredrik. Nikki blev lika glad hon. Han betyder så mycket för barnen, mig o Johan!

Han satte igång och busa och åka saker direkt med skruttarna och de hade fantastiska timmar. Jag fick även åka lite med honom så nu har jag åkt Spinner. Tranan fick också sig ett besök.

Klockan blev två och Fredrik skulle jobba. Vi fortsatte på egen hand och Nora ville så gärna bada så det fick bli bad. Men denna gången badade vi bara i vågpoolen. Men vilket varmt och skönt vatten! Det släppte äntligen för Nikki som har varit som en igel på en såfort hon inte bottnat. Men nu simmade hon själv och tyckte det var superkul.

Innan vi for hem passade vi på att gå in på Campingen så barnen fick testa på Aquaballzen. De tyckte det var spännande och roligt. Sen var det ju superkul att se vart mamma hade jobbat någonstans!

Summering av dagen: En fantastisk dag tillsammans med dem bästa <3